Tervetuloa korujen maailmaan sijoittuvaan blogiini! Olen 25-vuotias helsinkiläinen bloggaaja, jonka intohimona ovat korut. Käytän suuren osan vapaa-ajastani korujen suunnitteluun ja valmistamiseen sekä ideoiden etsimiseen uusien korujen luomista varten. Myyn korujani pienimuotoisesti omassa verkkokaupassani, markkinoilla sekä messuilla. Valmistan koruja usein myös lahjoiksi. Mikäpä voisikaan olla parempaa kuin läheisen ja rakkaan ihmisen ilahduttaminen itse suunnitellulla ja itse valmistetulla korulla? Toivottavasti viihdyt blogini parissa ja saat inspiraatiota omaan koruharrastukseesi!

Mistä kaikki alkoi?

Koruinnostukseni alkoi jo ollessani pikkutyttö. Leikin äitini koruilla ja pukeuduin usein prinsessaksi. Omia koruja aloin valmistaa ala-asteikäisenä. Teini-iässä harkitsin voisiko korujen suunnittelusta ja valmistamisesta tulisi ammattini, mutta päädyin lopulta kouluttautumaan toiselle alalle. Korusuunnittelu pysyi kuitenkin edelleen rakkaana harrastuksena, jonka pariin palaan yhä uudelleen ja uudelleen.

Olen käynyt useita koruvalmistukseen ja -suunnitteluun liittyviä kursseja, joista olen ammentanut roppakaupalla lisää ideoita oman suunnittelutyöni pohjaksi. Samalla olen tavannut runsaasti alasta kiinnostuneita harrastajia, jotka ovat toimineet inspiraationi lähteinä. Toinen tärkeä inspiraation lähde minulle on luonto, josta saan runsaasti ideoita korujeni suunnitteluun.

Läheisteni tuki on ollut korvaamaton. On ollut ihanaa ilahduttaa läheisiäni itse valmistetuilla koruilla ja on ollut upeaa tietää, että aina on olemassa ihmisiä, jotka eivät kyllästy kannustamiseeni ja jotka eivät jätä minua yksin silloinkaan, kun ideat tuntuvat olevan hukassa tai kun pitkään suunnitellun korun valmistaminen meneekin pieleen.

Mistä tämä blogi kertoo?

Blogini kertoo korujen ja korusuunnittelun maailmasta. Korujen lisäksi olen erityisen kiinnostunut historiasta ja luonnosta, mikä näkyy suunnittelemissani koruissa. Pyrin kertomaan blogissani lähemmin siitä, millaisia koruja suunnittelen ja millaisista koruista pidän itse. On upeaa, että tässä harrastuksessa voin hyödyntää monia kiinnostuksen kohteitani luovalla tavalla! Toivon, että innostukseni koruihin välittyy blogini kautta!